Hyvin kuulu * Урок 15 | Финляндия: язык, культура, история
НЕ ЗАБУДЬТЕ ПОМОЧЬ САЙТУ МАТЕРИАЛЬНО - БЕЗ ВАШЕЙ ПОДДЕРЖКИ ОН СУЩЕСТВОВАТЬ НЕ СМОЖЕТ!

Hyvin kuulu * Урок 15

Аудиоматериалы с текстовой транскрипцией для изучающих финский язык. Уровень владения языком B1.


Loviisa. Mielipidemittaus.Henkilöt:

Uutistenlukija, nainen


Uutistenlukija:

Yleisradion teettämän tutkimuksen mukaan ydinvoima jakaa kansalaisten mielipiteet edelleen jyrkästi. Ydinvoiman kannatus on kasvanut lievästi viimeisen viiden vuoden aikana, mutta ydinvoimaa vastustaa yhä suurin piirtein puolet väestöstä.

Miehistä ydinvoimaa kannattaa lähes 60 prosenttia, kun taas naisista vain alle 40 prosenttia. Nuorista myönteisesti ydinvoimaan suhtautuu noin 30 prosenttia. Uusien ydinvoimaloiden rakentamiseen enemmistö suomalaisista suhtautuu kielteisesti. Ydinvoiman lisärakentamista vastustaa tämänhetkisen mielipidemittauksen mukaan noin 57 prosenttia suomalaisista. Lisäydinvoiman rakentamista kannattaa puolueista eniten Kokoomus, kannatus on noussut myös SDP:n ja Keskustan kannattajien parissa. Lisäydinvoiman rakentamista vastustavat eniten Vihreät ja Vasemmistoliitto. Mielipidemittauksessa haastateltiin yli 1700 suomalaista puhelinhaastatteluna.


 

Послать ссылку в:
  • Добавить ВКонтакте заметку об этой странице
  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Одноклассники
  • Blogger
  • PDF

Постоянная ссылка на это сообщение: https://www.suomesta.ru/2019/10/11/hyvin-kuulu-urok-15/

Добавить комментарий

Ваш адрес электронной почты не будет опубликован.