Ikuisesti laihduttava nainen | Финляндия: язык, культура, история
НЕ ЗАБУДЬТЕ ПОМОЧЬ САЙТУ МАТЕРИАЛЬНО - БЕЗ ВАШЕЙ ПОДДЕРЖКИ ОН СУЩЕСТВОВАТЬ НЕ СМОЖЕТ!

Ikuisesti laihduttava nainen


Текст из юмористической книги «Большой финский справочник-определитель людей».


Pläskis Everlastinus

Lajikäyttäytyminen. Ikuisesti laihduttava nainen on pysyvästi milloin milläkin kaalikeitto-, Nutrilett-, 5:2-, karppaus- tai 500 kcal/ pv-dieetillä. Tyypillistä on, ettei se onnistu puuhassa IKINÄ. Asiasta muistetaan kuitenkin kälkättää lajitovereiden kanssa. Onhan se hyvä ’’jakaa vinkkejä”, jotta on sitten jatkossa mahdollisimman monta eri tapaa epäonnistua.

Vuorovaikutus. Laji on aina nälkäinen ja valitettavasti myös pitää muut tietoisena asioiden tilasta. Aina silloin tällöin tämä perseeseen ammuttu karhu kuitenkin armahtaa lähipiirinsä repsahtamalla johonkin pullaan. Vähän aikaa hymyilyttää, mutta valitettavasti kyseessä on tyyntä myrskyn edellä — parin päivän päästä alkaa jälleen uusi dieetti näyttävien angstien saattelemana.

Lisääntyminen. Ikuisesti laihduttavat naiset lisääntyvät likipitäen yhtä aktiivisesti kuin muutkin naistyypit. Sääliksi käy näiden jälkeläisiä. Jatkuvalla laihduttamisellaan nämä puupäät tekevät vilpitöntä ja pitkäjänteistä työtä sen eteen, että sama vääristynyt asenne ja kehonkuva siirtyy myös tuleville sukupolville.

Ääntely. Ikuisesti laihduttavan naisen ääntely on sanastoltaan ja fonetiikaltaan melko lähellä muita naistyyppejä. Helpoiten tämän ihmistyypin tunnistaakin sille tyypillisistä virkkeistä, joista yleisimpiä ovat: ’’tää on tosi hyvää, vaikkei tässä ole yhtään rasvaa”, ’’eihän sitä nyt koko ajan voi miettiä, mitä suuhunsa laittaa” ja ”kyl mä sitäkin kokeilin, mutta jotenkin ne kilot tuli takaisin.”

Ravinto. Mitä tahansa. Paljon. Salaa. Ja päälle suklaata.

Mitat. Laihduttaja on ainaisesta räpiköinnistä huolimatta ikuinen läski. Tyypillisellä yksilöllä vyötärönympärys ylittää pituuden. Mittanauhan puuttuessa tämän ominaisuuden voi päätellä epätoivoisesta pystyraidoituksesta. Pieni osa aina laihduttavista naisista on jo valmiiksi laihoja. Tämä ei kuitenkaan muuta heidän lajikäyttäytymistään, vaan aina on kuulemma jossakin ylimääräistä, joka pitäisi saada pois.

Yleisyys. Ks. nainen (älä tosin tästä kirjasta, koska ei tässä moista hahmoa ole).

Послать ссылку в:
  • Добавить ВКонтакте заметку об этой странице
  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Одноклассники
  • Blogger
  • PDF

Постоянная ссылка на это сообщение: https://www.suomesta.ru/2018/10/27/ikuisesti-laihduttava-nainen/

Добавить комментарий

Ваш адрес электронной почты не будет опубликован.