Aktivisti | Финляндия: язык, культура, история
НЕ ЗАБУДЬТЕ ПОМОЧЬ САЙТУ МАТЕРИАЛЬНО - БЕЗ ВАШЕЙ ПОДДЕРЖКИ ОН СУЩЕСТВОВАТЬ НЕ СМОЖЕТ!

Aktivisti

Julistaemus Urpous

Lajinkäyttäytyminen. Aktivistit vastustavat kaikkea ja kertovat siitä aktiivisesti muille. Selkeimpiä vastustamisen kohteita ovat muun muassa globalisaatio, markkinatalous ja lihan syöminen. Ympärilleen katsomalla voi todeta, kuinka hyvin aktivistit ovat asiassaan onnistuneet — voimissaan ovat niin globalisaatio, markkinatalous kuin lihan syöminenkin.

Ulkonäkö. Aktivisti on tyypillisesti hamppu-tukka-villapaita-jeejee, mutta myös muita ulkonäköjä tavataan säännöllisesti. Käytännössä aktivistin vaatekerta on aina hankittu kirpputorilta, Lähetystorilta tai huijarifirma UFFilta. Ilmeisesti kyseessä on jonkinlainen kannanotto ja elämäntapa, mutta aivan törkyisen typerältähän se näyttää. Jos olet epävarma, onko kyseessä aktivisti, kannattaa huomio kiinnittää tarkkailemasi yksilön naamaan: se on yleensä lävistetympi kuin perusmartan neulatyyny.

Yhteiskunnallinen panos. Yhteiskunnalle aktivistista on lähinnä haittaa. Järkeviä hommia hidastetaan kaiken maailman ihmisoikeuksien takia. Aktivisti ei yleensä tee töitä, tai jos tekee, on ’’ammattina” yleensä feissari. On valitettava tosiasia, että feissarin yhteiskunnallinen kontribuutio on poikkeuksetta negatiivinen: muutaman satasen verokertymä ei mitenkään riitä kuittaamaan sitä vitutusta, jota nämä syöpäläiset ympärilleen levittävät.

Vuorovaikutus. Aktivisti on ihminen siinä missä muutkin, joten teoriassa hän on kykeneväinen kommunikoimaan muiden ihmisten kanssa. Valitettavasti aktivisti ei kuitenkaan malta puhua mistään muusta kuin ajamastaan asiasta, joka ei ole todistetusti ikinä kiinnostanut ketään. Niinpä aktivistit ovat hyvää seuraa, kun on akuutti tarve pitkästymiselle.

Koulutus. Keskimääräinen aktivisti on kuudennentoista vuoden opiskelija Helsingin yliopiston jo viime vuosituhannella lopetetussa koulutusohjelmassa.

Esiintyminen. Aktivisti on bongarille äärimmäisen helppo kohde. Pääkaupunkiseudulla ne pesivät Narinkkatorilla ja ottavat äärimmäisen mielellään kontaktia, jos erehdyt a) katsomaan heitä tai b) ohittamaan heidät liian läheltä. Maakunnissa asuvat voivat etsiä lähimmän kohteen, jossa puretaan mitä tahansa vanhaa romua. Takuuvarmasti paikalla on joukko kauhakuormaa-jaa potkivia aktivisteja, jotka raportoivat tyhmyyttään varmuuden vuoksi megafonin kautta.

Послать ссылку в:
  • Добавить ВКонтакте заметку об этой странице
  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Одноклассники
  • Blogger
  • PDF

Постоянная ссылка на это сообщение: https://www.suomesta.ru/2016/09/27/aktivisti/

Добавить комментарий

Ваш адрес электронной почты не будет опубликован.