Hipsteri | Финляндия: язык, культура, история
НЕ ЗАБУДЬТЕ ПОМОЧЬ САЙТУ МАТЕРИАЛЬНО - БЕЗ ВАШЕЙ ПОДДЕРЖКИ ОН СУЩЕСТВОВАТЬ НЕ СМОЖЕТ!

Hipsteri

Ironimus Mustachus

Ulkonäkö. Koska hipstereitä määrittelee ironi-suus, eivät he kykene väittelemään tätä asiaa pukeutumisessaan. Niinpä heillä on päällään rumalla tavalla tyylikkäitä vaatteita kuten ironisia T-paitoja, ja miehillä poikkeuksetta rumat viikset. Hipstereillä on suuria vaikeuksia ymmärtää sitä, ettei ironiaa ole olemassa ja että päällä oleva Mikki Hiiri -paita on Mikki Hiiri -paita vaikka sen taakse miten piiloutuisi miten nokkela viesti. Niin ja tietenkin mukana on messenger-laukku!

Liikehdintä. Näiden kaupunkiviljelevien fik-sipyörälläajelijoiden liikkumista määrittelee ensisijaisesti se, millä ei liikuta. Hipstereiden tapauksessa ensisijainen ei-liikkumisen väline on auto, jota vältellään kävellen, polkupyöräil-len tai joukkoliikennöiden. Tästä tehdään usein numero, vaikkeivät hipsterit aina mitään maailmanparantajia olekaan.

Lajikäyttäytyminen. Hipstereille mainstream on aina out ja niinpä he pyrkivät diggailemaan esim. bändejä lähinnä niiden demovaihees-sa ja/tai ennen sitä. Jeesuksen aikaiset hipsterit olivatkin kristittyjä 5-100 vuotta eKr. Muu käyttäytyminen koostuu oman paremmuuden osoittamisesta muille ihmisille mm. filtteröi-tyjen kuvien jakamisen, tuontioluiden kulaut-telun ja ironisen diggailun muodossa.

Suhde todellisuuteen. Ylitsevuotavan ironia-käsittelyn takia hipstereillä on suuria vaikeuksia olla kosketuksissa minkään aidon asian kanssa. Pasa ja Atpo ovat jo jonkin aikaa harkinneet tämän asian viestimistä hipstereille, mutta päättäneet pitäytyä tekemästä sitä toistaiseksi, koska on hauska nähdä, miten pitkälle koulutetut ihmiset ovat todellisuusharhansa kanssa valmiita menemään. Nykytiedon valossa näyttää, että pitkälle.

Työllistyminen. Kaikki hipsterit ovat joko töissä design-toimistossa (4 %) tai haluaisivat olla töissä design-toimistossa (96 %). Tyypillinen vaatimus hipsterin työpaikalle on, että siellä pitää saada käyttää Applen tietokoneita.

Levinneisyys. Koska Helsingin Punavuori ei riitä kaikille (tai kaikkien rahat eivät riitä sinne), löytyy hipstereitä muualtakin. Tämä on valitettava asia, koska optimaalista olisi kerätä kaikki lajin edustajat samalle alueelle ja antaa heidän luomuviljellä toisensa hengiltä.

Послать ссылку в:
  • Добавить ВКонтакте заметку об этой странице
  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Одноклассники
  • Blogger
  • PDF

Постоянная ссылка на это сообщение: https://www.suomesta.ru/2016/09/27/hipsteri/

Добавить комментарий

Ваш адрес электронной почты не будет опубликован.