Жизнь как история: Samin mielestä lapset ovat kalliita | Финляндия: язык, культура, история
НЕ ЗАБУДЬТЕ ПОМОЧЬ САЙТУ МАТЕРИАЛЬНО - БЕЗ ВАШЕЙ ПОДДЕРЖКИ ОН СУЩЕСТВОВАТЬ НЕ СМОЖЕТ!

Жизнь как история: Samin mielestä lapset ovat kalliita


Samin mielestä lapset ovat kalliita


Olen avoliitossa. Asumme pääkaupunkiseudulla. Meillä on oma kerrostalokaksio. Avovaimoni Iina on työvoimaneuvoja, ja itse olen myyntiedustaja. Kierrän viikot ympäri Etelä-Suomea. Meillä ei ole lapsia, mutta avovaimolla on kova vauvakuume. Itse en vielä haluaisi lapsia. Lapsiperheet ovat niin kovilla. Meidänkin pitäisi vaihtaa asuntoa. Lapset tulevat muutenkin aika kalliiksi. Minun äitini toivoo jo kovasti lastenlapsia. Hän on sanonut, että jokainen lapsi tuo leivän tullessaan, mutta tosiasia on, että lapset ovat kalliita. Uusi farmariauto pitäisi hankkia, ja kun lapset kasvavat, harrastukset maksavat paljon. Lisäksi lapset sairastelevat paljon. Toisen pitäisi olla usein kotona hoitamassa lasta. Olen yrittänyt sanoa vaimolle, että hänen kannattaisi keskittyä nyt vain uraan. Minusta meillä on mukavampaa näin.


Перевод:


 

Послать ссылку в:
  • Добавить ВКонтакте заметку об этой странице
  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Одноклассники
  • Blogger
  • PDF

Постоянная ссылка на это сообщение: https://www.suomesta.ru/2014/07/26/zhizn-kak-istoriya-samin-mielesta-lapset-ovat-kalliita/

1 комментарий

  1. Kiitos!

Добавить комментарий

Ваш адрес электронной почты не будет опубликован.