Apple-fanipoika | Финляндия: язык, культура, история
НЕ ЗАБУДЬТЕ ПОМОЧЬ САЙТУ МАТЕРИАЛЬНО - БЕЗ ВАШЕЙ ПОДДЕРЖКИ ОН СУЩЕСТВОВАТЬ НЕ СМОЖЕТ!

Apple-fanipoika

Fanitus Iankaikkius

Ulkonäkö. Usein Apple-fanipojat ovat sekoitus hipsteriā ja nörttiä, mutta eivät kuitenkaan rajoitu vain näiden kahden sekoitukseen. Apple-fanipoikaa onkin syytä lähestyä ennemmin lajikäyttäytymisen kuin ulkonäön perusteella.

LajikäyttäytyminenAito Apple-fanipoika ostaa mitä tahansa, mitä Apple keksiikin julkaista, riippumatta sellaisista turhista seikoista kuten mitä laite maksaa, onko se paska vai ei tai että onko hänellä niitä jo kolme entuudestaan (luultavasti on). Apple-fanipoika on teoriassa minkä tahansa kuluttajatuotteita valmistavan yrityksen unelma-asiakas, mutta ylivoimaisesti eniten tätä ryhmää löytyy Applen asiakaskunnasta.

Vuorovaikutus. Lähes ainoa tunnettu Apple-fanipojan kommunikaatiotapa on laitteiden vaahtosuinen uusien ominaisuuksien ja muun kuvitellun ylivertaisuuden esittely. Tällä ei tunnu olevan mitään riippuvuussuhdetta sen kanssa, ettei Applen vehkeisiin ole tullut enää mitään kiinnostavaa sitten vuoden 2007 — vuosikerta, johon myös firman tuotteiden käytettävyys ja muotoilu ovat jähmettyneet.

LuonteenpiirteetApple-fanipojat taistelevat kiivaasti paikastaan ihmiskunnan kuuliaisimpana ja kritiikittömimpänä alalajina. Niin syvässä on tämän porukan merkkiuskollisuus, että uskovaiset ovat käytännössä ainoa ryhmä, joka kykenee laittamaan heille kampoihin.

Mielipiteet. Tältä porukalta löytyy aina (kielteinen) mielipide muiden valmistajien tuotteista. Päätelaitteisiin liittymättömiä mielipiteitä ei lajimäärityksen mukaan edes teoriassa voi olla.

Työkalut ja välineet. Tyypillisesti kolme iPhonea, kaksi erikokoista läppäriä, pöytäkone, koko Applen iPod-sukupolvi ensimmäisistä paskalaitteista alkaen, AppleTV, pari iPadia ja Applen Wifi-vehkeet. Apple-kelloa heillä ei ole, mutta siinäkin on suurimpana syynä se, ettei sellaista ole tätä kirjoittaessa vielä julkaistu.

Pasan ja Atron tuomio. Kamat takavarikkoon ja pakkotyötä Windows-koneella.

Послать ссылку в:
  • Добавить ВКонтакте заметку об этой странице
  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Одноклассники
  • Blogger
  • PDF

Постоянная ссылка на это сообщение: https://www.suomesta.ru/2016/11/27/apple-fanipoika/

Добавить комментарий

Ваш адрес электронной почты не будет опубликован.