Жизнь как история: Myyntiedustaja Patrikin työpäivä | Финляндия: язык, культура, история
НЕ ЗАБУДЬТЕ ПОМОЧЬ САЙТУ МАТЕРИАЛЬНО - БЕЗ ВАШЕЙ ПОДДЕРЖКИ ОН СУЩЕСТВОВАТЬ НЕ СМОЖЕТ!

Жизнь как история: Myyntiedustaja Patrikin työpäivä

Myyntiedustaja Patrikin työpäivä


Edustan firmaa, joka tuo maahan vapaa-ajan sporttisia vaatteita. Kierrän työkseni urheiluliikkeissä ja marketeissa. Minun työalueeni on Lounais-Suomen ja Satakunnan piiri. Tälle päivälle olin sopinut käynnit Turun seudulle. Asun avovaimoni ja kahden tyttäreni kanssa Porissa. Lähdin ajamaan kohti Paimiota kello 7.00. Oli vielä pimeää ja satoi vähän räntää. Väsytti, koska faksasin tilauksia pääkonttoriin vielä myöhään illalla. Onneksi sain kahvia, kun pääsin ensimmäisen asiakkaan luo. Tällä kertaa hän ei ostanut kuitenkaan mitään, koska hänellä oli vielä vanhaa varastoa jäljellä. Sovimme, että tulen esittelemään kevätmallistoa kuukauden kuluttua.

Kävin Paimiossa vielä Supramarketin urheiluosaston sisäänostajan luona, ja teimme kauppoja. Paimiosta jatkoin suoraan Turkuun, jossa nappasin nopeasti syötävää BestBurgerista. Sitten minulla olikin jo kiire CoolSportiin. Siellä on vähän vaikea asiakas. Hän haluaa, että esittelen aina kaiken perusteellisesti, mutta kauppoja syntyy harvoin. Olin ärtynyt, kun olin taas kantanut kaikki mallikansiot ja laukut myymälään, ja asiakas teki melko pienen tilauksen. Päätä alkoi särkeä, ja lopetin työpäivän vähän aikaisemmin. Päivä oli melko huono, laskeskelin provisiopalkkaani illalla hotellihuoneessa enkä ollut tyytyväinen. Soitin vaimolle ja lapsille. Olisi ollut mukava ajaa kotiin, mutta seuraavan päivän käynnit olivat vielä aikaisin aamulla Turussa. Kävin saunassa ja syömässä ja menin nukkumaan. Päivät vaihtelevat kovasti ja pitää ajatella positiivisesti. Viime kuussa olin yrityksemme kolmanneksi paras myyjä ja sain lahjaksi juhlavan ravintolaillallisen vaimon kanssa. Huomenna on varmasti taas parempi päivä.


PatrikПатрик, мужское имя не финского происхождения, поэтому склоняется как иностранное (то есть это никакой не Patrikki)

sisäänostaja – (коммерч.) закупщик, эксперт по закупкам (напр., в крупном магазине)


Перевод на русский язык:

Показать
Послать ссылку в:
  • Добавить ВКонтакте заметку об этой странице
  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Одноклассники
  • Blogger
  • PDF

Постоянная ссылка на это сообщение: https://www.suomesta.ru/2015/02/24/zhizn-kak-istoriya-myyntiedustaja-patrikin-tyopaiva/

1 комментарий

  1. Спасибо за финский язык!

Добавить комментарий

Ваш адрес электронной почты не будет опубликован.