Жизнь как история: Jaana tykkää sinkun vapaudesta | Финляндия: язык, культура, история
НЕ ЗАБУДЬТЕ ПОМОЧЬ САЙТУ МАТЕРИАЛЬНО - БЕЗ ВАШЕЙ ПОДДЕРЖКИ ОН СУЩЕСТВОВАТЬ НЕ СМОЖЕТ!

Жизнь как история: Jaana tykkää sinkun vapaudesta

Жизнь как история


Jaana tykkää sinkun vapaudesta


Mulla on aamuisin tosi kiire. Herään seitsemältä, ja mulla on puoli tuntia aikaa laittaa itseni valmiiksi. Meikkaan, laitan hiukset ja nappaan jotain syötävää. Ja sitten pitää jo mennä. Teen stylistin ja maskeeraajan hommia eräälle mallitoimistolle. Meillä on tosi kiva työporukka. Me harrastetaan iltaisinkin yleensä jotain yhdessä. Töiden jälkeen mennään ehkä shoppailemaan tai johonkin leffaan. Olen 28-vuotias sinkku ja voin tehdä, mitä haluan. Onneksi. Välillä olen ajatellut, että pitäisikö jo vakiintua ja perustaa perhe, mutta se ajatus pelottaa. Niin monet eroavat ja lasten kanssa elämä on niin paljon vaivalloisempaa. Teen töitä freelancerina ja olen panostanut kontaktien luomiseen. Siksi minulla olisi nyt enemmän töitä, kuin voin tehdä. Jos olisin vuoden kotona vauvan kanssa, niin asiakkaat ehkä unohtaisivat minut, ja nuoret osaajat ottaisivat mun paikan.

Parilla ystävälläni on lapsia, ja tuntuu, ettei heillä ole omaa aikaa. Olisi aika kamalaa luopua vapaudesta ja jäädä vain kotiäidiksi. Mä haluan vielä bailata ja matkustella. Mutta toisaalta biologinen kello jo tikittää.


Перевод:


 

 

Послать ссылку в:
  • Добавить ВКонтакте заметку об этой странице
  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Одноклассники
  • Blogger
  • PDF

Постоянная ссылка на это сообщение: https://www.suomesta.ru/2014/07/21/zhizn-kak-istoriya-jaana-tykkaa-sinkun-vapaudesta/

Добавить комментарий

Ваш адрес электронной почты не будет опубликован.