Hyvin kuuluu * Урок 13 | Финляндия: язык, культура, история
НЕ ЗАБУДЬТЕ ПОМОЧЬ САЙТУ МАТЕРИАЛЬНО - БЕЗ ВАШЕЙ ПОДДЕРЖКИ ОН СУЩЕСТВОВАТЬ НЕ СМОЖЕТ!

Hyvin kuuluu * Урок 14

Аудиоматериалы с текстовой транскрипцией для изучающих финский язык. Уровень владения языком B1.


AsemallaHenkilöt:

Kuuluttaja

Tyttö

Poika


Kuulutus 1

Tutustu nyt edullisesti uuteen helppokäyttöiseen, turvalliseen ja joustavaan matkakorttiin. Voit ladata kortille vuosi- tai arvolipun tai näin loma-aikaan bussipassin, jolla voit matkustaa saumattomasti yli neljäIlesadaIle paikkakunnalle päivittäin. Tutustumistarjouksena heinäkuun ajan viidenkymmenen prosentin alennus matkakortin hankintahinnasta. Saat myös kymmenen euron alennuksen ensimmäisestä latauksesta, kun latauksesi arvo on vähintään neljäkymmentä euroa. Lunasta oma korttisi jo tänään ja hyppää kyytiin!


Kuulutus 2

Pikavuoro Parikkalan, Kesälahden ja Kiteen kautta Joensuuhun kello 19.25 lähtee keskusliikenneaseman korjaustöiden vuoksi poikkeuksellisesti laiturilta kolme. Käynti laiturille kolme matkahuollon palvelupisteen oikealta puolelta. Hissi liikuntaesteisiä matkustajia varten palvelupisteen vasemmalla puolella.


Kuulutus 3

Poikaystävä: Mulla on nälkä.

Tyttöystävä: Onko? Justhan me syötiin.

Poika: On, on. Pakko saada jotain ruokaa!

Tyttö: Hei kuule, ei me ehditä nyt syödä, kun juna tulee ihan kohta.

Kertojan ääni: Nälättääkö? Ei hätää! Uudistetut ravintolavaunuton suunniteltuisoon ja pieneen nälkään, ja janonkin siellä voi sammuttaa. Löydät listaltamme herkulliset leivät ja piirakat, lämpimät lounaat, tuoksuvat pullat, virvokkeita, tuoretta kahvia ja paljon muuta. Voit itse valita, miten ruokasi haluat nauttia: voit ottaa sen mukaasi tai nautiskella sen yhdessä matkaseurasi kanssa. Tervetuloa ravintolavaunuun viihtymään!

Poikaystävä:Tuolta se meidän juna jo tulee. Maistuisko pitsa?


 

Послать ссылку в:
  • Добавить ВКонтакте заметку об этой странице
  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Одноклассники
  • Blogger
  • PDF

Постоянная ссылка на это сообщение: https://www.suomesta.ru/2019/08/22/hyvin-kuuluu-urok-14/

Добавить комментарий

Ваш адрес электронной почты не будет опубликован.