Жизнь как история: Linhin velvollisuus on auttaa sukulaisia | Финляндия: язык, культура, история
НЕ ЗАБУДЬТЕ ПОМОЧЬ САЙТУ МАТЕРИАЛЬНО - БЕЗ ВАШЕЙ ПОДДЕРЖКИ ОН СУЩЕСТВОВАТЬ НЕ СМОЖЕТ!

Жизнь как история: Linhin velvollisuus on auttaa sukulaisia

Жизнь как история


Linhin velvollisuus on auttaa sukulaisia


Tulin Suomeen Kamputseasta 10 vuotta sitten. Minulla on ollut Suomen kansalaisuus kaksi vuotta. Suomessa elämä on muuttunut. Minulle ja miehelle tuli ero, ja minun piti ottaa itse vastuu toimeentulosta. Olen nyt yksinhuoltaja. Lapset opiskelevat jo ammattia. Työnteko on tärkein arvo minun elämässä. Teen kolmea osa-aikatyötä, koska haluan, että lapsilla on hyvä elämä.

Minun mielestä kotimaa on siellä, missä on työ. Minun elämä on nyt Suomessa. Pidän kuitenkin tiiviisti yhteyttä sukulaisiin kotimaassa. Minun lähtökulttuuriin kuuluu, että perheessä vanhempi auttaa nuorempaa. Viime vuonna minun nuorempi veli teki konkurssin. Lähetin kesän palkkarahat veljelle. Minun kaikki säästörahat menivät, ja jouduin pyytämään raha-apua myös Suomessa asuvalta serkulta. Minun lapset olivat vihaisia, koska heidän mielestä minun ei tarvitse auttaa aikuista veljeä.

Перевод:

Послать ссылку в:
  • Добавить ВКонтакте заметку об этой странице
  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Одноклассники
  • Blogger
  • PDF

Постоянная ссылка на это сообщение: https://www.suomesta.ru/2014/08/14/zhizn-kak-istoriya-linhin-velvollisuus-on-auttaa-sukulaisia/

1 комментарий

  1. Kiitos

Добавить комментарий

Ваш адрес электронной почты не будет опубликован.