Anssi elää uusperheessä | Финляндия: язык, культура, история
НЕ ЗАБУДЬТЕ ПОМОЧЬ САЙТУ МАТЕРИАЛЬНО - БЕЗ ВАШЕЙ ПОДДЕРЖКИ ОН СУЩЕСТВОВАТЬ НЕ СМОЖЕТ!

Жизнь как история: Anssi elää uusperheessä


Anssi elää uusperheessä


Olen kuusitoistavuotias ja asun äidin uuden perheen kanssa. Minulla on kaksi sisarpuolta. Vanhemmilla on yhteishuoltajuus, ja olen tavallisesti viikonloppuisin isän luona. Isälläkin on uusi vaimo, jolla on vielä pieniä lapsia edellisestä avioliitosta. Vanhemmat erosivat, kun olin kaksivuotias, joten en ole paljon surrut sitä. Minusta on ihan mukavaa, että on kaksi perhettä ja paljon sisaruksia. Tavallaan minulla on myös neljä mummoa ja pappaa, ja he kaikki hemmottelevat minua. Oikeastaan minulla on kolmaskin perhe, koska olen alkanut seurustella Lotan kanssa. Välillä melkein asumme hänen kotona. Hänen perhe on tosi kiva, viime talvena olin heidän kanssa Kanarialla.


Перевод:


Послать ссылку в:
  • Добавить ВКонтакте заметку об этой странице
  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Одноклассники
  • Blogger
  • PDF

Постоянная ссылка на это сообщение: https://www.suomesta.ru/2014/07/01/anssi-elaa-uusperheessa/

Добавить комментарий

Ваш адрес электронной почты не будет опубликован.